Nieuwe shirts voor Power-Walk Twenterand

Op woensdag 30 maart is de deadline om de nieuwe shirts voor Power-Walk Twenterand te bestellen. Hoe meer er meedoen, hoe voordeliger het is. Dit shirts is ook na te bestellen, maar dan is de prijs inclusief verzendkosten een stuk minder voordelig. 

Lees meer »

KiKa run, powerwalk en walk

Of je het nou leuk vindt om aan last men standing (ieder gewenst moment in- en uitstappen), een halve marathon, wandelen of Powerwalking, het is ons om het even. Wij hopen gewoon zoveel mogelijk geld binnen te halen voor KiKa. Wij hebben onze handen ineen geslagen en proberen naast het ondersteunen van dit goede doel er een leuke en gezellige happening van te maken.

Lees meer »

Kom powerwalken in Vroomshoop

Hoe mooi zou het zijn, om in iedere plaats van de Gemeente Twenterand een groepje fanatieke sportieve wandelaars te hebben, Dat is wat wij in samenwerking met Twenterandrun proberen te realiseren. Het is in deze corona pandemie niet alleen noodzakelijk (lees dit artikel) om in beweging te komen, maar ook nog eens super gezond en gezellig.  

Lees meer »

Powerwalking 2.0

Nu wij er tijdelijk niet meer op uit mogen gaan met Power Walk Twenterand, is het misschien een mooi moment om onze gezellige, maar ook fanatieke loopjes onder een vergrootglas te leggen. 

Lees meer »

Midwinterrun & wekelijkse powerwalks afgelast

Georganiseerd buiten in de openbare ruimte sporten ook is ook na 17.00 uur toegestaan. U bent dan met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand exclusief instructeur. U kunt dus bijvoorbeeld samen fietsen, hardlopen, bootcampen of fitnessen in het park.

Lees meer »

Social walk & social talk

Zoals allen bekend, de hecktiek rondom de Holtenberg run en Staatsbosbeheer. Heel veel inproficeringsvermogen was hiervoor nodig, om het tot een goed einde te brengen. Nu Twee dagen voor de sociale run heel veel afmeldingen en gelukkig ook veel aanmeldingen. Normaal zijn wij gewend dat er zo'n 10% afvalt, maar dat is de laatste dagen zeker meer dan 25% lastminute. 

Lees meer »

Collecte voor het gehandicapte kind

Deze week is de landelijke collecte voor het gehandicapte kind In heel Twenterand wordt actief gecollecteerd met heel veel vrijwilligers. Zondag a.s staat deze collectebus bij start/finish.   Dit jaar staat het aquapark de Zandstuve in de schijnwerpers.... het nieuw aan te leggen spraypark voor kinderen/ jongeren, met/zonder handicap samen te laten spelen en genieten.....   Gisteren zijn Rick Brink (voormalig minister van gehandicapten zaken), Henk-Willem Laan (directeur van Stichting het Gehandicapte Kind) en Isabella Kempers (regiocoördinator het gehandicapte kind) samen wezen helpen collecteren in Vroomshoop.... Ook hebben ze het aquapark bezocht, samen met wethouder Mark Paters en aantal leden vh bestuur.....   Er staan mooie lokale/ regionale doelen op de 50/50 lijst. Dit betekent dat de helft vd opbrengst rechtstreeks naar het goede doel gaat.... in dit geval het Spraypark.....  

Lees meer »

Staatsbosbeheer verbiedt onze socialrun

Met veel plezier, met vele kilometers in de benen en alle administratieve rompslomp er omheen, kregen wij via het contactformulier op onze site het verzoek om contact op te nemen met Staatsbosbeheer. Logisch dat ze willen weten, wat er in de door hen beheerde bossen gaat gebeuren. 

Lees meer »

Het teamuitje is terug. Wat werkt?

Goed om te weten: teambuilding is iets anders dan teamtraining. Bij training gaat het om formeel bouwen aan kennis en vaardigheden. Teambuilding is het informeel ontwikkelen van de menskant van het werk. Daarvan heb je veel varianten: van samen uitvoeren van opdrachten tot een avondje stappen met collega’s.

Lees meer »