KiKa run, powerwalk en walk

Gepubliceerd op 17 februari 2022 om 19:03

Gezellig samen sporten en doneren aan KiKa.

Of je het nou leuk vindt om aan last men standing (ieder gewenst moment in- en uitstappen), een halve marathon, wandelen of Powerwalking, het is ons om het even. Wij hopen gewoon zoveel mogelijk geld binnen te halen voor KiKa. Wij hebben onze handen ineen geslagen en proberen naast het ondersteunen van dit goede doel er een leuke en gezellige happening van te maken.

Aanmelding en af afmelding bij verhindering is niet verplicht, maar geeft ons wel een indicatie hoeveel er gaan komen. Dus als je het even door wilt geven, dan heel graag.

  • Last men standing gaat om 05:00 uur van start 🙈 en je kan tot 12.00 uur in- en uitstappen. Lukt het je tot de laatste ronde vol te houden, dan heb je 53 kilometer te pakken.
  • Hetzelfde geld overigens voor het wandelen en powerwalken.
  • De halve marathon zal om 09.00 uur van start gaan.

Je kan een donatie doen, via de link onderaan in dit bericht, maar je kan ook gewoon ouderwets wat in de collectebus doen. Wens je niet deel te nemen, maar draagt KiKa wel een warm hart toe, dan vinden wij een donatie ook niet erg.

 

 

Via deze weg, willen wij gelijk gebruik maken om Berkhof sport en bewegen te bedanken, dat ze de deuren voor ons openstellen. 
Ook andere sportverenigingen worden verzocht, om mee te gaan doen. Gooi dus je trots aan de kant, want KiKa kan ook jullie steun zeer goed gebruiken. Wij weten tenslotte allang dat sport verbroederd.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.